G-CP2P4VE125

Reviews

     Lees hier hoe anderen mijn coaching hebben ervaren

Brigitte motiveerde mij om niet te denken in beperkingen, maar in mogelijkheden

In 2020 was Brigitte voor een aantal maanden mijn loopbaancoach. Ik heb het traject met haar als heel fijn en helpend ervaren. Ze dacht goed met mij mee, gaf mij opties en mogelijke oplossingen, maar zette mij vooral ook zelf aan het denken. Ook motiveerde ze mij stappen in een andere, nieuwe richting te zetten. Niet denken in beperkingen, maar in mogelijkheden. Tijdens hele gehele traject heb ik een oprechte interesse in mij en mijn ontwikkeling gevoeld. De begeleiding van Brigitte was bijzonder fijn en waardevol.

Tessa Bétram – Medisch administratief medewerker

Door met andere mensen te praten kom je niet tot de kern zoals in dit traject

Brigitte heeft mij begeleid in een loopbaantraject met als belangrijkste vraag: wat wil ik nu precies? Als afgestudeerd basispsycholoog twijfelde ik (zoals velen) tussen het werken in de GGZ of juist op een andere plek. Waardevol voor mij was haar brede blik op dit ‘probleem’. Ze stimuleerde mij om mijn eigen kwaliteiten en loopbaanwaarden als uitgangspunt te nemen, in plaats van na te denken over wat er van je verwacht wordt als afgestudeerd psycholoog. Samen hebben we stappen geformuleerd om mijn loopbaan aantrekkelijker en uitdagender te maken.

Brigitte is een coach die goed stilstaat bij de belangrijke zaken en de kern uit opdrachten weet te halen. Ik vind het heel waardevol dat ze goede reflecties gaf op mijn gedachten. Ook merkte ik dat Brigitte veel kennis heeft van de arbeidsmarkt en het werkende leven. Door met andere mensen te praten, kom je dan ook niet tot dezelfde kern als in dit traject.

Ik zou Brigitte zeker aanraden bij basispsychologen met hetzelfde probleem!

Sanne van Dijk – Psycholoog en docent

Ik voel nu meer balans en motivatie

Toen ik begon aan dit coachtraject had ik geen motivatie voor huiswerk door de coronasituatie. Ik had keuzestress over mijn vervolgopleiding en stage. Bovendien wilde ik meer balans tussen opleiding, stage en privé. In een korte tijd voelde ik mij erg op mijn gemak en hebben we veel kunnen bereiken, wat erg knap is. Ik heb een passende vervolgopleiding en stage gekozen. En ik voel nu meer balans en motivatie.

Wat voor mij in het traject heel waardevol was, waren Brigitte haar vragen, tips en tools. Deze sloten goed aan op mijn vragen. Ook de mailtjes die ze na een sessie stuurde waren erg fijn, omdat dan alles overzichtelijk is. Ik raad anderen vooral aan om met Brigitte te werken vanwege haar luisterend oor, positiviteit en interesse. Ik heb mij gehoord en gezien gevoeld, wat erg fijn was in de samenwerking. Je merkt in de gesprekken dat Brigitte ervaring heeft en weet wat ze zegt. Ik heb veel van haar geleerd. Brigittes intentie vind ik prettig: niet iemand willen veranderen, maar juist iemand stimuleren en in je eigen kracht staan. Ik merk dat ze mensen in hun waarde laat en echt aansluit. Na een gesprek was ik geïnspireerd en gemotiveerd om weer verder te gaan!

Dominique Vonk – Student Sociaal werk

Brigitte kan doorprikken tot de kern op een prettige en veilige manier

Brigitte kan doorprikken tot de kern op een prettige en veilige manier. Meestal vind ik dit vele doorvragen vervelend, maar in onze gesprekken liet ik het niet alleen toe, ik ging er ook nog mee aan de slag.

Anoniem – Arts

Ik voelde oprechte commitment bij mijn persoonlijke proces

Voordat ik aan dit traject begon voelde ik mij vastzitten en een beetje hopeloos. Ik was een beetje bang: vind ik ooit nog wel een baan die bij mij past? Tegelijkertijd durfde ik er ook niet rustig voor te gaan zitten om dingen uit te zoeken, uit angst dat ik zelfs daarna niet de juiste functie zou kunnen vinden. Dus werd ik wat passief in mijn zoektocht.

Gelukkig heeft dit traject mij in beweging gezet. Door de gesprekken en de oefeningen die Brigitte aandroeg, kreeg ik handvatten om aan de slag te gaan. En doordat uit die oefeningen ook echt concrete antwoorden naar voren kwamen, wist ik dat het de goede kant op ging en dat dit was wat ik nodig had. Daardoor werd ik hoopvoller en kreeg ik meer vertrouwen bij elke stap.

De oefeningen zitten goed in elkaar en Brigitte had goed door op welk moment welke oefening passend voor mij was. Ik heb veel gehad aan opdrachten als ‘loopbaanwaarden’ en ‘banenanalyse’. In de gesprekken neemt Brigitte de tijd en heeft aandacht voor mijn vragen, twijfels en ideeën. Ik voelde oprechte commitment van haar bij mijn persoonlijke proces en zoektocht naar een passende baan. Wat ook belangrijk is: ik kwam zelf in actie en nam initiatief aan de hand van de opdrachten. Hoe meer je zelf oppakt tussen de gesprekken door, hoe meer je er uit haalt.

Nu aan het einde van het traject weet ik heel concreet wat ik zoek in een baan en wat voor mij belangrijk is in de kern. Ook heb ik helder hoe ik deze passende baan ga vinden dan wel creëren. Er is soms nog een kleine angst aanwezig, maar het vertrouwen overheerst!

Wouter – Creatief conceptontwikkelaar

Brigitte stelt goede vragen en daagt je uit om op onderzoek te gaan

Het contact met Brigitte verliep heel goed. De gesprekken hielpen mij goed vooruit. Brigitte stelde goede vragen en vroeg door zodat je uitgedaagd werd om verschillende zaken te onderzoeken. Ook dacht ze goed mee en was ze oprecht geïnteresseerd naar de vorderingen. De verschillende testen waren een goede hulp en zij kon heel goed de uitkomsten uitleggen en de verbanden zien. Ik was blij met Brigitte als coach.

Barry Knaven – Technicus laboratorium apparatuur

Al na het eerste gesprek merkte ik verbetering

Vier maanden lang volgde in een individueel loopbaancoachtraject bij Brigitte en al na het eerste gesprek merkte ik verbetering. Brigitte stelde me vragen over mijn doelen, mijn wensen, wat ik zou willen bereiken, enzovoorts: vragen die me echt aan het werk en aan het denken hebben gezet. Ik weet nu beter wat mijn kwaliteiten zijn en wat voor soort baan bij mij past.

Alleen al het feit dat ik me nu zoveel beter voel, geeft al aan dat dit een ontzettend goede stap is geweest. Ik voelde me erg thuis bij Brigitte. Ze stelt goede open vragen, zet je écht aan het denken, geeft me feedback (positief, maar ook kritiek is niet aanvallend) en ze is enthousiast om me allerlei dingen te laten zien en toe te sturen. Ze verwacht dat je er mee aan het werk gaat, maar dat vond ik juist lekker.

Mariette van Doornum – Kwaliteitsfunctionaris

Brigitte liet me realiseren waar ik energie van krijg

Vanaf moment één voelde ik mij bij Brigitte op mijn gemak. Ze is erg goed in een-op-een begeleiding, heeft goed gekeken naar mijn behoeften tijdens elke stap in het traject, luistert goed en denkt veel mee. Het meest inspirerend vond ik dat Brigitte me liet realiseren waar ik energie van krijg. Dankzij haar heb ik nu heel veel handvatten die ik in mijn gehele loopbaan kan blijven gebruiken. Bedankt!

Dana Zonneveld – Medewerker Communicatie

Brigittes positieve energie werkt aanstekelijk en motiverend

Ik ga een andere richting inslaan dan waarvoor ik heb gestudeerd en ik heb daar veel zin in! Zonder dit traject was ik daar nu waarschijnlijk nog over aan het twijfelen. Het traject was leerzaam en gaf mij een beter beeld van wat ik nu echt wil en waar mijn ambities liggen voor mijn toekomstige loopbaan.

Brigittes positieve energie werkt aanstekelijk en motiverend. Verder stelt ze de juiste vragen op de juiste momenten en waar nodig heeft ze de juiste tools om mij verder te helpen.

Anoniem – Recruiter

Ik vind het prettig dat Brigitte de tijd neemt en niet oordeelt

Brigitte was een fijne spiegel voor mezelf! Ze is rustig, stelt open vragen en laat mijzelf nadenken, waardoor ik tot een aantal mooie inzichten ben gekomen. Ik vind het prettig dat ze de tijd neemt en niet oordeelt. Hierdoor kon ik mijn hele verhaal kwijt. Ik heb een beter beeld gekregen van mijn kwaliteiten en wat ik het belangrijkst vind als het om mijn volgende stap gaat. Ik weet nu beter op wat voor soort functies ik wil solliciteren en bij wat voor soort organisaties.

Simone – Antropoloog

Ik heb nu meer waardering voor mezelf

Ik had weinig inzicht in mijn eigen handelen als werknemer en dan met name waar mijn kernkwaliteiten en valkuilen lagen. Hierdoor liep ik regelmatig tegen problemen aan op het werk. Zo had ik wel eens een akkefietje gehad met een werkgever en ging ik ook regelmatig mijn grenzen over. Ik wilde mezelf graag beter leren kennen, zodat ik op werk beter zou kunnen functioneren.

Ik heb geleerd wat mijn kernkwaliteiten zijn en dat ik daar trots op mag zijn. Dit heeft Brigitte me helpen inzien. Nu heb ik meer waardering voor mezelf! Ook heb ik geleerd minder perfectionistisch te zijn en minder kritisch over mijn eigen handelen. Dit helpt me enorm in mijn werkzaamheden. Samen met Brigitte heb ik ook een aantal leerdoelen opgesteld voor op werk, zoals grenzen stellen, genoegen nemen met ‘voldoende’ werk en minder kritisch zijn op mezelf. Hier ben ik erg blij mee.

Ik raad een ander aan om met Brigitte te werken, omdat ze goed luistert en zo tot de kern van het probleem of de uitdaging komt. Soms vertelde ik een anekdote van iets wat er op mijn werk was gebeurd en vervolgens kon zij mij goed ondersteunen om tot de kern van het verhaal te komen. Daar kon ik dan echt wat mee om tot een concrete oplossing te komen.

Ook vond ik het fijn dat Brigitte heel eerlijk was en geen blad voor haar mond nam. Als ik piekerde over iets onbenulligs, vertelde ze me dat ook. Dat vond ik fijn en werkte goed voor mij. Het was ook een plus dat Brigitte ervaring heeft in het universiteitsleven. Zo weet Brigitte wat een PhD-plek inhoudt en kon ze goed met me meedenken.

Jamie – Junior onderzoeker psychologie

Brigitte heeft veel kennis over de arbeidsmarkt

Toen ik begon aan het dit traject zat ik vol twijfels. Nu heb ik meer richting en duidelijkheid. Ondanks dat er geen verassende nieuwe richting naar voren kwam, heeft het traject mij wel bevestiging opgeleverd. Hier ben ik erg blij mee en geeft mij rust. Ik vond het fijn om te eindigen met een concreet plan.

Brigitte is een erg vriendelijk persoon, fijn in de omgang. Ze luistert goed en geeft veel ruimte om je verhaal te kunnen doen, zonder te onderbreken. Ook heeft ze voor mijn gevoel veel kennis over de arbeidsmarkt.

Yvonne – Content Marketeer

Ik werd geprikkeld dieper over mijzelf na te denken

Brigitte is een open en prettige coach, die mij heeft geprikkeld om dieper over mijzelf na te denken. Ze gaf mij de ruimte om zelf naar oplossingen te zoeken zonder daar zelf invulling aan te geven. Ze is een bekwame coach met de capaciteit om inhoudelijk te reageren waar dat nodig is en empathie waar dit gevraagd wordt.

Anoniem – Teamleider

‘Als je dicht bij jezelf blijft, kan je ver komen.’ 

Stuur een bericht